Λεωφ. Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 Ραφήνα

+30 6932527333

Τηλέφωνο

+30 6932527333

Ωρες Εργασίας

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Μάθετε για τη γιατρό Dr. Μασούρη

Η ιατρός Μασούρη Σοφία εισήχθη  το 1998  στην Ιατρική Σχολή  του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών και ολοκλήρωσε τις σπουδές της το 2004 με βαθμό <<Λίαν Καλώς>>. Το διάστημα 2005-2007 εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις της θητείας της στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου στην Άνδρο. Το διάστημα 2008-2010 ξεκίνησε ειδικότητα Παθολογίας στο Γενικό Νοσοκομείο Α.Φλέμινγκ στην  Αθήνα.

Στη συνέχεια προσλήφθηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός μέχρι και το 2014. Αποτέλεσε κύρια ερευνήτρια σε πλήθος ερευνητικών πρωτοκόλλων και κλινικών μελετών αναφορικά με τις καινοτόμες βιολογικές θεραπείες σε νοσήματα όπως η ψωρίαση, η διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και η ατοπική δερματίτιδα.

Επίσης το διάστημα 2010-2015 εκπλήρωσε την διδακτορική της διατριβή με τίτλο

<< Κλινικά χαρακτηριστικά , συνοσηρότητα , ψωρίαση τύπου Ι &τύπου ΙΙ:ομοιότητες, διαφορές και συσχέτιση με αντιγόνα ιστοσυμβατότητας και πολυμορφισμούς γονιδίων.>> με βαθμό <<<Άριστα >> και ανακηρύχθηκε Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το διάστημα 2014-2017 ολοκλήρωσε την ιατρική της ειδικότητα με εξετάσεις με βαθμό <<Άριστα>> στην Δερματολογία-Αφροδισιολογία στην Α’ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Ανδρέας Συγγρός όπου και εκπαιδεύτηκε σε όλους τους τομείς της Κλινικής Δερματολογίας, την Δερματοχειρουργική και την παιδοδερματολογία.

Το έτος 2017 μετά από υποτροφία που έλαβε από το Νοσοκομείο Ανδρέας Συγγρός  και για 3 μήνες μετεκπαιδεύτηκε στην αισθητική δερματολογία στην κλινική Victoria Park  στο  Μόντρεαλ του Καναδά και παρακολούθησε πρωτοπόρες θεραπείες laser, body sculpture και νεότερες τεχνικές ενέσιμων θεραπείων .

Από το 2017 μέχρι και σήμερα αποτελεί επιστημονικό σύμβουλο σε πολυεθνική φαρμακευτική εταιρία με βιολογικές θεραπείες στην ψωρίαση, την διαπυητική ιδρωταδενίτιδα και την ατοπική δερματίτιδα ενώ παράλληλα είναι ιδιώτης Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος σε δερματολογικό κέντρο της Αθήνας όπου διαχειρίζεται μεγάλο όγκο ασθενών κλινικής και αισθητικής δερματολογίας.

Διαθέτει πλήθος παρουσιάσεων και δημοσιεύσεων σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά.

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

2013 : Πιστοποιητικό παρακολούθησης σε σεμινάρια κλινικών μελετών από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

2013 : Συμμετοχή στο σεμινάριο Δερματο-ογκολογίας στο Βερολίνο,Γερμανία.

2015: Συμμετοχή στο ESDR/EADV Summer Research Workshop 2015 Inherited and Acquired Bullous Diseases – From the bench to the patient,Marburg,Γερμανία.