Λεωφ. Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 Ραφήνα

+30 6932527333

Τηλέφωνο

+30 6932527333

Ωρες Εργασίας

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Αποτρίχωση με laser alexandrite candela

Αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο σύγχρονη μορφή οριστικής αποτρίχωσης. Αφορά γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να απαλλαγούν ή και να αραιώσουν την τριχοφυία από σημεία του προσώπου και του σώματος, όπου αυτή αποτελεί αισθητικό πρόβλημα. Το Laser παράγει δέσμη φωτός που είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να απορροφάται κατά κύριο λόγο από τη μελανίνη (τη χρωστική των σκούρων τριχών) και να προκαλεί θερμική βλάβη στο στέλεχος και το θύλακο της τρίχας, χωρίς να καταστρέφει τους γύρω ιστούς. Ο θύλακος της τρίχας καταστρέφεται και η σκούρα τελική τρίχα απομακρύνεται μόνιμα.

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα , δεν αρκεί μία επίσκεψη, όμως με το πέρας των απαραίτητων συνεδριών, το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Ειδικά αν η γυναίκα ή ο άνδρας έχει λευκό δέρμα και μαύρες τρίχες, τα αποτελέσματα είναι θεαματικά.

Η θεραπεία είναι σχετικά καλά ανεκτή χωρίς την χρήση τοπικής αναισθησίας . Αμέσως μετά τη συνεδρία η περιοχή μπορεί να μοιάζει λίγο πρησμένη και κόκκινη σαν ένα ήπιο ηλιακό έγκαυμα. Η αντίδραση αυτή υποχωρεί σε λεπτά έως ώρες. Μετά το τέλος της συνεδρίας εφαρμόζεται θεραπεία ανάπλασης που ανακουφίζει άμεσα .

Η αποτελεσματικότητα της θεραπείας εξαρτάται από το χρώμα της τρίχας, το πάχος της τρίχας, την περιοχή του σώματος και το χρώμα του δέρματος.

Η θεραπεία εφαρμόζεται αποκλειστικά από το δερματολόγο στο χώρο του ιατρείου μας που γνωρίζει την επίδραση της ενέργειας στο θύλακο της τρίχας, την συνιστώμενη ένταση και αριθμό συνεδριών και την απαιτούμενη φροντίδα του δέρματος μετά από τις συνεδρίες.