Λεωφ. Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης 7 Ραφήνα

+30 6932527333

Τηλέφωνο

+30 6932527333

Ωρες Εργασίας

Mon-Sat: 9:00 A.M - 5:00 PM Sun: Closed

Book Appointment

Your perfect smile is a click away!

Μεσοθεραπεία προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ

Θέλετε να αποκτήσετε ένα υγιές και λαμπερό δέρμα στο πρόσωπό σας χωρίς να καταφύγετε σε επεμβατικές μεθόδους; Τότε η μεσοθεραπεία προσώπου θα γίνει το μυστικό της ανανεωμένης σας εμφάνισης

Με το πέρασμα των χρόνων, το δέρμα μας βρίσκεται αντιμέτωπο με την ελαττωμένη ικανότητα για μεταφορά οξυγόνου και θρεπτικών συστατικών καθώς και αποβολής τοξινών. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την γήρανση του δέρματος με την αλλοίωση της υφής, την εμφάνιση ρυτίδων και το θάμπωμα της επιδερμίδας.

Η μεσοθεραπεία , μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ εφαρμόζεται με  εγχύσεις  υαλουρονικού οξέος, βιταμινών και αμινοξέων. Οι ουσίες αυτές προσφέρουν ενυδάτωση και θρέψη στην επιδερμίδα, ασκούν αντιοξειδωτική δράση και διεγείρουν το μεταβολισμό. Ειδικά στην περιοχή του λαιμού, η μεσοθεραπεία βοηθάει πολύ και στην καταπολέμηση των οριζόντιων ρυτίδων.

Στα σημεία των ενέσεων σχηματίζονται μικροί πομφοί που εξαφανίζονται σε διάστημα λίγων ωρών, ενώ η χρήση στυλεού μεσοθεραπείας (pen) αφήνει ένα κοκκίνισμα που υποχωρεί πολύ γρήγορα. Συνήθως απαιτούνται 3 τουλάχιστον διαδοχικές θεραπευτικές συνεδρίες για καλύτερα αποτελέσματα. Η  βελτίωση της υφής, η εξαιρετική ενυδάτωση και η συνολική αναζωογόνηση του δέρματος είναι τα ορατά οφέλη της μεσοθεραπείας. Ρωτήστε για τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στο ιατρείο μας για την εφαρμογή των υλικών με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ.