Τοπικό πάχος & Κυτταρίτιδα

Holistic Skin Care Center | Doctor Masouri - Τοπικό Πάχος & Κυτταρίτιδα

Τοπικό πάχος

Οι ενέσιμες θεραπείες που προτείνουμε αποτελούν μία νέα ασφαλή και μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές.

Το αποτέλεσμα επιτυγχάνεται με δύο τρόπους:

  • υγροποιοώντας και καταστρέφοντας το λιποκύτταρο μόνιμα, τα λιπίδια απελευθερώνονται και αποβάλλονται φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος

  • σμικραίνοντας τα λιποκύτταρα

Θα χρειαστείτε κατά μέσο όρο 6 συνεδρίες για ένα καλό αποτέλεσμα ενώ η επιλογή της θεραπείας βασίζεται στις ανάγκες του σώματος.

 

Κυτταρίτιδα

Οι ενέσιμες θεραπείες σε συνδυασμό με ραδιοσυχνότητες είναι μία από τις πιο καλές επιλογές που υπάρχουν. Όμως, ο υγιεινός τρόπος ζωής είναι αυτός που θα παγιώσει τα αποτελέσματα που θα επιτευχθούν.

Οι καλές διατροφικές συνήθειες και η σωστή σωματική άσκηση δυσχεραίνουν την επαναεμφάνιση του λίπους. Ας μην ξεχνάμε ότι η διατροφή, η έλλειψη άσκησης , το κάπνισμα αλλά και η κληρονομική προδιάθεση είναι καθοριστικοί παράγοντες για την εμφάνισης της κυτταρίτιδας.

Πράγματι, η κυτταρίτιδα (που παρομοιάζεται με τη φλούδα του πορτοκαλιού στο δέρμα), προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή και αποθήκευση του λίπους στα λιποκύτταρα και αφορά όλες τις γυναίκες που είτε έχουν παραπάνω βάρος είτε όχι.

Προτείνουμε τις θεραπείες για κυτταρίτιδα και χαλάρωση κυρίως τους χειμερινούς μήνες για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι.