Λοχεία και Δέρμα

Φροντίστε ραγάδες, πανάδες, κυτταρίτιδα, θηλώματα και τοπικό πάχος.
Holistic Skin Care Center | Doctor Masouri - Λοχεία και Δέρμα

Το γυναικείο σώμα μετά τη γέννα εισέρχεται σε μία διαδικασία σταδιακής επαναφοράς. 

Ωστόσο οι ορμονικές αλλαγές που συντελούνται, επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό και το δέρμα και τα μαλλιά.  

Τα μαλλιά πχ πέφτουν μαζικά μετά τον τοκετό και οι γυναίκες βλέπουν μια σημαντική μείωση των τριχών στο κεφάλι τους. Αυτό αν και είναι απόλυτα φυσιολογικό δεν είναι φυσικά, ευχάριστο. 

Το σίγουρο είναι τώρα είναι η περίοδος που η γυναίκα μπορεί να ξεκινήσει θεραπείες έναντι των πανάδων, των ραβδώσεων, της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. 

Φυσικά πάντα συστήνουμε συνδυασμό με γυμναστική και μια υγιεινή διατροφή
Για τις πανάδες, η συνταγογράφηση γαληνικών σκευασμάτων με λευκαντική δράση σε συνδυασμό με εφαρμογές laser και peelings με στοχευμένη δράση για δυσχρωμίες, πετυχαίνουν ένα πολύ καλό αισθητικό αποτέλεσμα. 

Για τις ραβδώσεις (ραγάδες) που εμφανίζονται συχνά σε κοιλιά και μηρούς, θεραπείες με  laser μπορούν να βελτιώσουν αισθητά την πάσχουσα περιοχή, όσο οι ραγάδες είναι ακόμα κόκκινες. 

Οι δερματικές βλάβες όπως τα θηλώματα και οι σμηγματορροικές υπερκερατώσεις που εμφανίζονται και πολλαπλασιάζονται ταχέως κατά την εγκυμοσύνη μπορούν τώρα να αφαιρεθούν μόνιμα  με διαθερμοπληξία, κρυοθεραπεία ή laser CO2.

Το τοπικό πάχος και η κυτταρίτιδα μπορούν να καταπολεμηθούν με μεσοθεραπείες (ενέσιμες θεραπείες) ή με την βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων, οι οποίες εφαρμόζονται κάθε 15 ημέρες για το πρώτο 2μηνο και ακολούθως πιο αραιά με άμεσα εμφανή αποτελέσματα.